I have been granted my declaration by operation of law, what now? 

Je krijgt de beslissing altijd per mail van de Toelatingscommissie en als wij, CuraBon, de aanvraag voor je indienen gaat het ook naar jouw persoonlijke emailadres. Na ontvangst van deze mail kun je de beschikking omzetten in daadwerkelijk de verklaring van rechtswege. Dit gebeurt door middel van een stempel in je paspoort.

Je kunt hiervoor een afspraak maken bij de Toelatingscommissie via deze website: https://toelatingsorganisatie.caagsoftware.com/public/tickets/reservations/select?new=true&event_type=activity&event_id=&forced_locale=nl

De dag dat je de afspraak hebt, neem je alle documenten mee die je voor de indiening bij ons hebt moeten aanleveren tezamen met de beschikking die je per mail hebt ontvangen. Je krijgt vervolgens een stempel in je paspoort en dat is je daadwerkelijke verklaring van rechtswege. 

Doe je dit niet? Dan zul je alsnog het eiland op en af kunnen maar heb je niet officieel de verklaring van rechtswege en kun je je niet inschrijven als burger op Curaçao mocht dat de vervolgstap voor je zijn. 

Apply for a permit

Register at CuraBon to apply for your permit, what nationality do you have?

Dutch and American license for Curacao

NL or USA

Nationality →

Permit for Curacao

Another

Nationality →

Scan the code