Nederlandse en Amerikaanse vergunning voor Curacao

NL & USA

Nationaliteit

Andere nationaliteit?

Klik hier

Stage- vergunning aanvragen voor Curaçao

Wil jij ook zeker weten dat jouw stagevergunning aanvraag voor Curaçao wordt toegewezen en jij mag stage lopen op Curaçao? Meld je dan aan bij CuraBon.

Bij CuraBon vragen wij jaarlijks gemiddeld 140 stagevergunningen aan, de zogenoemde Verklaring van Rechtswege, voor diverse stages op Curaçao.

Heb jij de Nederlandse of Amerikaanse nationaliteit? Dan kun jij je direct aanmelden voor jouw “Verklaring van Rechtswege”, stagevergunning voor Curaçao. Heb je een andere nationaliteit? Klik dan hier

Hoe werkt een stage vergunningsaanvraag bij CuraBon?

Hoe werkt een stage vergunnings-
aanvraag bij CuraBon?

Stap 1 – Aanmelden 

CuraBon heeft een eigen online aanmeldformulier ontwikkeld voor stagiaires om jouw aanmelding voor een stagevergunning voor Curaçao zo eenvoudig mogelijk te maken.

Stap 2 – CuraBon aan het werk 

Nadat jij de paar stappen van het aanmeldformulier hebt doorlopen, hebben wij alle informatie in huis om voor jou direct te starten met jouw stagevergunning voor Curaçao. Wij begeleiden je vanaf dit moment van A tot Z met alle benodigd documenten, totdat wij de daadwerkelijke vergunningsaanvraag indienen voor jou. 

Veelgestelde vragen - FAQ

Voor het verkrijgen van een stagevergunning voor Curaçao, volledig geregeld door CuraBon, wordt een bedrag van € 160,- eenmalig in rekening gebracht.

De verplichte leges voor jouw stagevergunning aan Curaçao bedraagt 525 gulden. Deze leges en de documentkosten voor bijvoorbeeld je geboorteakte zijn niet inbegrepen. Houd voor alle documentkosten ongeveer met € 50,- rekening.

Nadat jij je hebt aangemeld en de bijhorende betaling eenvoudig online hebt voldaan, starten wij binnen één werkdag met jouw dossier. Je ontvang een mail ter bevestiging waarin direct jouw inloggegevens staan voor ons eigen online dossiersysteem.

Bij CuraBon geloven wij in snel schakelen en duidelijke, transparante communicatie.

In feite,.. JA, dat kunnen wij, mits jij ons natuurlijk wel voorziet van de gevraagde documenten en je geen strafrechtelijk feiten hebt gepleegd ;-). 

Bij CuraBon nemen wij echt de tijd om jouw dossier helemaal compleet te maken, dit is nu eenmaal maatwerk. We begeleiden je van A tot Z met het verzamelen van de benodigde documenten en zijn altijd bereikbaar voor vragen. 

Zodra jouw dossier er klaar voor is, zal CuraBon jouw stagevergunning gaan aanvragen en ontvang je hiervan de bevestiging per mail.

De Missie & Visie van CuraBon

Waarom hebben we CuraBon opgericht? Omdat we simpelweg verliefd zijn op Curaçao! Onze drijfveer komt voort uit een oprechte passie voor dit prachtige eiland en de wens om stagiaires en anderen te laten delen in de schoonheid en cultuur die het te bieden heeft.

We wilden een eenvoudige en stressvrije manier bieden voor stagiaires en andere bezoekers om Curaçao te ontdekken, zonder gedoe en verwarring. Ons doel is om iedereen de kans te geven om te genieten van de zon, de zee en de levendige sfeer van Curaçao, of ze nu komen om te werken, te studeren of gewoon te ontspannen.

Met een team van enthousiaste mensen en een missie om het proces soepeler te maken, hebben we CuraBon opgericht. We willen jou helpen om jouw Curaçaose stage-avontuur te realiseren, en om dat proces zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

Dus, waarom hebben we CuraBon opgericht? Omdat we van Curaçao houden en we willen dat stagiaires en anderen er ook van kunnen genieten. Meld je bij ons aan en laat ons je helpen om jouw tijd op dit prachtige eiland onvergetelijk te maken!

Vergunning aanvragen

Meld je aan bij CuraBon om jouw vergunning aan te vragen, welke nationaliteit heb jij?

Nederlandse en Amerikaanse vergunning voor Curacao

NL of USA

Nationaliteit →

Vergunning voor Curacao

Een andere

Nationaliteit →

Scan de code