Nederlandse en Amerikaanse vergunning voor Curacao

NL & USA

Nationaliteit

Andere nationaliteit?

Klik hier

Zeker weten dat jouw Verklaring van Rechtswege ook wordt toegewezen?

Bij CuraBon vragen wij jaarlijks gemiddeld 128 vergunningen aan voor Curaçao, de zogenoemde Verklaring van Rechtswege.

Heb je de Nederlandse of Amerikaanse nationaliteit? Loop geen risico en meld je eenvoudig aan voor de Curaçaose vergunningsexpertise van CuraBon.

Hoe werkt een vergunningsaanvraag bij CuraBon?

Hoe werkt een vergunnings-
aanvraag bij CuraBon?

Stap 1 – Begin je aanmelding 

CuraBon heeft een eigen online aanmeldformulier ontwikkeld om jouw aanmelding zo eenvoudig mogelijk te maken. Tijdens je aanmelding geef je aan wat je wilt gaan doen op Curaçao, denk aan werken, genieten van je pensioen etc, en kun je gelijk aangeven of je alleen komt, met een partner en/of kinderen. 

Stap 2 – CuraBon aan het werk 

Nadat jij de stappen van het aanmeldformulier hebt doorlopen, hebben wij alle informatie in huis om voor jou direct te starten met jouw vergunning voor Curaçao. Wij begeleiden je vanaf dit moment van A tot Z met alle benodigd documenten, totdat wij de daadwerkelijke vergunningsaanvraag indienen. 

Veelgestelde vragen - FAQ

Dit verschilt per situatie. Bij je vrijblijvende aanmelding wordt er gevraagd naar onder andere je doel van verblijf op Curaçao en jouw gezinssituatie, gaat er bijvoorbeeld een partner of misschien wel kinderen mee?

Mede op basis hiervan worden de kosten voor jouw vergunningsaanvraag automatisch voor je uitgerekend en deze zijn duidelijk zichtbaar alvorens jij je aanmelding definitief maakt, zodat je 100% weet waar je aan toe bent zonder verassingen bij CuraBon. 

Nadat jij je hebt aangemeld en de bijhorende betaling eenvoudig online hebt voldaan, starten wij binnen één werkdag met jouw dossier. Je ontvang een mail ter bevestiging waarin direct jouw inloggegevens staan voor ons eigen online dossiersysteem.

Bij CuraBon geloven wij in snel schakelen en duidelijke, transparante communicatie.

Emigreren er gezinsleden met je mee naar Curaçao? Geef dit aan tijdens je aanmelding, zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

CuraBon regelt de benodigde vergunningen voor iedereen die mee emigreert.  

In feite,.. JA, dat kunnen wij, mits jij ons natuurlijk wel voorziet van de gevraagde documenten en je geen strafrechtelijk feiten hebt gepleegd. 

Bij CuraBon nemen wij echt de tijd om jouw dossier helemaal compleet te maken, dit is nu eenmaal maatwerk. We begeleiden je van A tot Z met het verzamelen van de benodigde documenten en zijn altijd bereikbaar voor vragen. 

Zodra jouw dossier er klaar voor is, zal CuraBon jouw vergunning voor Curaçao gaan aanvragen en ontvang je hiervan de bevestiging per mail.

De Missie & Visie van CuraBon

Waarom zijn we CuraBon gestart? Omdat we simpelweg verliefd zijn op Curaçao! Onze motivatie komt voort uit een oprechte passie voor dit prachtige eiland en de wens om anderen te laten delen in de schoonheid en cultuur die het te bieden heeft.

We wilden een eenvoudige en stressvrije manier bieden voor mensen om Curaçao te ontdekken, zonder gedoe en verwarring. Ons doel is om iedereen de kans te geven om te genieten van de zon, de zee en de levendige sfeer van Curaçao, of ze nu komen om te werken, te studeren of gewoon te ontspannen.

Met een team van enthousiaste mensen en een missie om het proces soepeler te maken, hebben we CuraBon opgericht. We willen jou helpen om jouw Curaçaose avontuur te realiseren, en om dat proces zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

Dus, waarom zijn we CuraBon gestart? Omdat we van Curaçao houden en we willen dat jij er ook van kunt genieten. Meld je bij ons aan en laat ons je helpen om jouw tijd op dit prachtige eiland onvergetelijk te maken!

Vergunning aanvragen

Meld je aan bij CuraBon om jouw vergunning aan te vragen, welke nationaliteit heb jij?

Nederlandse en Amerikaanse vergunning voor Curacao

NL of USA

Nationaliteit →

Vergunning voor Curacao

Een andere

Nationaliteit →

Scan de code